Calendar of activities and training

Activity type

What does nunArt offer?

Tickets 2020-21

You can now obtain your tickets for the 21/22 season!

+INFO

Activities

nunArt is a space to learn, share, train, rehearse, research and show. We develop regular and occasional activities, managed by nunArt or externally.

Regular trainings managed by nunArt Guinardó, from September to June.

Intensive workshops managed by nunArt Guinardó.

External activities, classes and workshops.

+INFO

Residencies

nunArt offers different kinds of residencies intended to cover the rehearsals of an artistic research or creation project.

Thanks to the characteristics of the space, nunArt Guinardó is suitable to host different disciplines such as dance, circus or theater.

+INFO

Upcoming presentations

Friday 8 Jul

Mostra PROJECTem 1: ¿Y ahora, qué?

8 de juliol, dissabte, 21h 

Col·lectiu Nikita Dolce: ¿Y ahora, qué?

Col·lectiu Nikita Dolce es consolida l'any 2022 després de la seva primera peça creada sota el projecte d'acompanyament a la creació PROJECTem a nunArt Guinardó; un cop creada la peça, decidim seguir apostant pel fer escènic i per la creació col·lectiva. La peça, ¿Y ahora, qué?, encara en procés, indaga en el concepte del cansament i el bucle com aquesta acció cíclica d'omplir i buidar constantment sense trobar cap pau. Ens preguntem pel cos, l'esgotament, la sobreproducció a l'ésser individual com al col·lectiu.

Friday 8 Jul

Mostra PROJECTem 2 : ALETHÈIA

8 de juliol, dissabte, 19.30 h

PROJECTem 2: ALETHÈIA 

Aληθεια. Paraula grega composta per α (a = sense) i ληθεια (letheia = ocultar)que units formen el concepte de "des-ocultament “desvel” o “descoberta”. Un viatge a través de diferents paisatges que ens faran preguntar, què és la veritat i què destapa?

Thursday 14 Jul

Mostra Resonance: 'Travessia Còsmica' i ' Tentativas de (des)aparición'

Presentació de Travessia còsmica de Gisela Creus i Marha Echavarria, i Tentativas de (des)aparición, de Laura Vilar, en el marc de les Jornades Resonance, de dansa pensament i investigació, estiu de 2022.