Are you looking for the website of nunArt Guinardó?

You are visiting the website of nunArt Guinardó. If you wish to visit the web of nunArt Gràcia, you can do it by following link:

Go to nunArt Grácia
Regular Trainings & classes

Entrenaments amb David Nóvoa

Schedule

Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday, from 9:30 to 10:45 h

Levels

advanced/professional

Contribution

With ticket for 10 classes or single class .

ONLINE single class:  €7

10 classes ticket: €65 

Description of the activity

L'entrenament proposa practicar dinàmiques de moviment funcionals i sensitives que ens serveixin d'eines per entrar al cos, entendre el camí i la coordinació del moviment i que siguin útils per a tots els cossos. Començarem amb una proposta simple, des de la respiració, que al llarg de l'entrenament es transformarà en una fisicalitat més potent i ràpida. Donarem molta importància a la connexió amb el terra, el cel, l'espai i els cossos en espirals. Per activar la part imaginativa i sensorial donarem un espai a la improvisació guiada. Utilitzarem fonaments de moviment basats en estils i tècniques com el release o el flying low, entre d'altres.

Imparted by

David Nóvoa

Comença els seus estudis en circ i dansa a Barcelona i continua la seva formació contractat pel Centro Andaluz de Danza (CAD). Rep formació intensiva EX-IN dirigida per David Zambrano. Complementa la seva formació a Brussel·les, Costa Rica, Índia. Direcció artística conjuntament amb Laia Santanach del festival Menorca en Dansa. Professionalment ha treballat amb Nadine Gerspacher, Anna Sanchez, Isabel Vázquez, Laura Vilar, Miquel Barcelona, Diego Sinniger. Actualment treballa a la gira nacional de La maldición de los Hombres Malboro. Ha treballat com a docent a Varium, NunArt, La Caldera, Area espai de dansa, Universitat Autònoma de Barcelona, Low Air Studios (Lituania) i Freiburg theatre (Alemania).