For more information and/or reservations you must contact to correspondent teacher directly

Friend activities

Sessions de dansa 'cuerpxs cotidianxs'

Schedule

Levels

Sessions obertes a experiències i trajectòries diverses.

No requereixen experiència prèvia en dansa, només motivació, curiositat i disposició.

Contribution

10,00 €

Description of the activity

Imparted by

Sal Peiró 

Sal Peiró és ballarina i traductora, interessada en totes les formes de comunicació. 

Formada en dansa clàssica, més endavant em  vaig interessar per altres formes d'expressió artística com la performance, el circ i la dansa contemporània, i vaig col·laborar amb alguns projectes escènics autogestionats al voltant del transfeminisme. 

Vaig participar al Grup de Treball, conduït per Laura Vilar, Ona Mestre i Quim Vilagran, i més endavant vaig cursar la formació profesional en dansa contemporània a Area, Espai de Dansa i Creació.

Actualment col·laboro amb nunArt Guinardó, a l'equip de comunicació; desenvolupo amb Nacha Verdugo el projecte pedagògic, polític i creatiu 'cuerpxs cotidianxs', i continuo formant-me assistint a classes i tallers amb professionals reconeguts en l'àmbit de la dansa com Olga Álvarez, Lali Ayguadé, Miquel Barcelona, Ona Mestre o Laura Vilar, entre altres.

Nacha Verdugo

Nacha Verdugo Paiva (1990). Ballarina de dansa contemporània, graduada en formació professional en Àrea, Espai de Dansa i Creacio a la ciutat de Barcelona (2018-2020), i formada a Espai Arte Nimiku, Acadèmia Pulso, Espai La Vitrina i Universitat de Xile a Santiago de Xile (2012-2018). Psicòloga, especialitzada en psicologia social comunitària, a l'Universitat Catòlica de Xile (2009-2014). Practicant de ioga ashtanga i meditació des del 2012.

La meva trajectòria personal està marcada pel diàleg entre la dansa, la psicologia comunitària i els feminismes, des de la convicció el paper que té la dansa per a la transformació social; per construir subjectivitats i relacions més empàtiques, reflexives i sensibles, i per facilitar processos de transformació a nivell individual, grupal i comunitari. Així també, des de la recerca per construir pràctiques pedagògiques i creatives situades històrica i socialment, que emergeixin des dels recursos i necessitats de cada comunitat i territori, i des metodologies participatives i horitzontals.

Destaco treballs com a pedagoga i tallerista en diferents espais i processos colectius; facilitació de diagnòstics participatius de barri i institucionals amb diferents comunitats; investigadora d'anàlisi de polítiques socials estatals; docent universitària; coordinadora i gestora en projectes pedagògics i culturals; performer en projectes de dansa, festivals i manifestacions al carrer.

Actualment treballo com a facilitadora de tallers de dansa i com a terapeuta, i està en formació constant en dansa contemporània amb diferents mestres, entre les quals, Laura Vilar, Ona Mestre o Olga Álvarez, i en contact improvisació i pràctiques somàtiques.

For more information and/or reservations you must contact to correspondent teacher directly

Sessions de dansa 'cuerpxs cotidianxs'